Adidas Mænds F30 Trx Fg høj Energi / Wht / Elec 90 M q4njWbbxb

B0058YG570
Adidas Mænds F30 Trx Fg (høj Energi / Wht / Elec 9,0 M)
  • FRAGT 29 kr. (Fri fragt over 400 kr) 1-3 DAGES LEVERINGSTID HØJESTE KVALITET
  • Kurv

    • Ingen produkter i kurven.
Udgivet 11. april 2017 - Iowa Kvinder Sirkos Gtx Trekking amp; Vandreture Lave Sko Blå fMW06Mgq

Slam i åen er et voksende problem mange steder. Oprensning af vandløbene er nødvendig, men det sker ikke altid

Stanken breder sig. En rådden lugt der i styrke og charme kan konkurrere med en tørlagt vandlås i en stoppet håndvask. Den sorte farve og konsistens bekræfter familieskabet. Det er slam.

Landmand Kjeld Andersen kigger let vantro på den skovlfuld, han netop har kastet op på bredden af Hjortvad Å ved sønderjyske Rødding. Han står i sine grønne vaders med vand op til hofterne.

”Det er der over det hele”, siger han og begynder at gå op mod strømmen.

”Herhenne er det ikke så dybt. Jeg ved ikke hvorfor”, siger han og går gennem det mørke, kolde vand.

Han kender sit vandløb

Hans skridt bliver lettere, som vandstanden ganske rigtigt bliver lavere og kun når ham til lige over knæene. Han kender sit vandløb. Hans viden om vandløbet kommer også fra selv atgå rundt i det.

Kjeld Andersen smider endnu en skovlfuld slam op på bredden. En tung, iltfattig og død klump sort slam, der dominerer omgivelserne med sin næsten kvælende tilstedeværelse i næsen på enhver, som er i nærheden.

Kommunen lever ikke op til sine forpligtigelser

Det ligger som et uigennemtrængeligt lag på dele af bunden i Hjortvad Å. Der, hvor det er, suger det ilten og dræber næsten alt liv. Problemet er ifølge Kjeld Andersen, at Vejen Kommune ikke lever op til sine forpligtelser og renser åen.

”De kører en tur ved siden af åen med gravemaskinen, men det er kun en gang i mellem, at de sætter den ud i vandet. Det giver ingen mening. Det er alt for lidt. Bunden af åen er fuld af smadder”, siger Kjeld Andersen.

Oversvømmelser og stoppede dræn

Han har i årevis skrevet med kommunen om, at de skal rense vandløbet, men resultatet har været nedslående.

”Det kan godt være, at det bare er sådan, at det tager håbløst lang tid i det kommunale system, men der sker ingenting”, siger Kjeld Andersen.

Vejen Kommune har ellers fortalt ham, at den har fået et øget budget til vandløbsvedligeholdelse, men det giver ham ingen optimisme.

”Jeg tror ikke en pind på det. Det bliver aldrig ført ud i livet”, fortæller han.

Langt under grænseværdierne

Selv gør han meget for at sikre sig, at det ikke er ham, der ødelægger Hjortvad Å.Han har de seneste år taget 27 vandprøver af sit drænvand. Analyserne fra laboratoriet viser et gennemsnit på 3,41 mg nitrat pr. liter. Altså langt under de 11,3 mg nitrat pr. liter, der er grænseværdien for vand i danske vandløb. Men det hjælper ikke meget, når bunden er fyldt med slam.

DA
CLOSE

TouchGFX er en touch-skærm, der tilbyder brugeren design af høj kvalitet til lave priser.

År
Kunde

Mjølner Informatics

Tags

Display , Rockport Kvinders Samlede Bevægelse Kalila Kjole Pump Lyserød Slange Læder dStv8j
, , Touch screen

I hverdagen møder vi et stort antal skærme, displays og andre grafiske brugerflader overalt, hvor vi kommer frem. Der kan være meget stor forskel på, hvor indbydende, funktionel og brugervenlig elektronikken er og dermed vores oplevelse af denne. Indførelsen af smart phones de seneste år har ændret billedet.

Ikke kun smartphones skalvære intuitive

Skærme og displays har skabt nye standarder, adfærdsmønstre og måder at bruge teknologien på – og mange mennesker forventer at møde de samme moderne touch funktioner, uanset om det gælder frugtvægten i supermarkedet, benzinstanderen på tanken eller varmestyringen i hjemmet.

Sammen med Mjølner Informatics i Aarhus har EKTOS udviklet demoboardet til TouchGFX. Kort fortalt gør demoboard og software det muligt at opnå samme lækre grafik og moderne touchfunktioner i industrielle produkter som i high-end forbrugerprodukter – vel at mærke med langt lavere omkostninger end med hidtidige værktøjer på markedet. EKTOS har skabt den bagvedliggende udviklingsplatform, mens Mjølner Informatics har stået for det grafiske interface-koncept. Samarbejdet mellem de to aktører har nu resulteret i en fuldt ud flyvefærdig løsning, der kan anvendes til en meget bred vifte af produkter i blandt andet apparatindustrien verden over.

Komplet display-udvikling til konkurrencedygtige priser

”Vi har været yderst tilfredse med EKTOS, som er vores første implementeringspartner. Konkret har EKTOS allerede skabt to stærke hardware-platforme til TouchGFX-baserede displayløsninger. Disse er baseret på henholdsvis NXP og Freescale microcontrollere. Det har betydet, at vi har vundet komplette display udviklingsprojekter”, fortæller business development manager Jørgen Mygind fra Draupner Graphics, der som søsterselskab til Mjølner håndterer TouchGFX. ”Vi ser begge nogle klare gevinster ved samarbejdet. EKTOS har efter min mening et perfekt setup med projektledere i Danmark og dygtige softwareudviklere i Ukraine. Ved fælles hjælp tilbyder vi nu udvikling af meget konkurrencedygtige embedded display-løsninger, som vi forventer os meget af på det globale marked.”’.

Brugeroplevelsen i centrum

Ifølge Jørgen Mygind ligger der mange overvejelser bag en sådan udviklingsproces. Centralt i forløbet har været at holde et skarpt fokus på selve brugeroplevelsen: ”Vi vil alle sammen gerne have en suveræn brugeroplevelse. Den gode brugeroplevelse hænger direkte sammen med vores kvalitetsoplevelse.

Det skal være nemt, bekvemt og intuitivt at bruge produktet, og det skal understøtte helhedsoplevelsen. Kunststykket er at bevare denne oplevelse, selvom indmaden måske ikke er så omkostningstung, men stadig lige så effektiv”, siger Jørgen Mygind.

TouchGFX kan tåle store belastninger, høje temperaturer, mange vibrationer, forskellige støjkilder og har desuden en lang batterilevetid. Der er stort set ingen grænser for anvendelsesmulighederne – landbrugsmaskiner, styring af brændselsfyr, vægte i detailhandlen, betjeningspaneler til sygesenge er blot få eksempler på, hvor TouchGFX er ved at blive implementeret.

Steve Madden Kvinders Narrestreger Sneaker Sølv / Multi iHxapTV
.

“EKTOS har efter min mening et perfekt setup med projektledere i Danmark og dygtige softwareudviklere i Ukraine. Ved fælles hjælp tilbyder vi nu udvikling af meget konkurrencedygtige embedded display-løsninger, som vi forventer os meget af på det globale marked.”Jørgen Mygind fra Draupner Graphics

Du er her: Nike Mænds Bruin Midten Afslappet Sko Ulv Grå / Hvidmørkegrå VnLj9Kd4c0
/ Sig hvad du mener, med indre ro og sikkerhed. Onlinekursus

Træt af at være mundlam, og ikke at få sagt fra?

Til dig der ønsker at:

Kurset her giver dig:

Viden, effektive teknikker og redskaber om:

Dette får du ud af kurset:

du mener sige “nej” formulere dig troværdig egen banehalvdel” i en samtale assertiv, sikkert kropssprog bevare roen teknikker

Tine Jønsson Rosengren-Delbekk)

Pia Pedersen

Ida Jensen

Kari O
Bække Dame Mazama Lilla Kaktus Blomst / Peacoat / Hot Koral 22vJ3f6
Travere Kvinders Arnello Ballet Flad Mørk Rød / Sort Opd62A

DU FÅR SAMMENLAGT 11LEKTIONER.

Ialt langt over 8 timers indlæg, som erindtalt i små kapitler.

Øveark med masser aføvelser, og tekster til de enkelte temaer.

Det hele er til evig eje.

Køb her

Om din underviser

Mit navn er Helene Rosendahl Hillersdal.

Siden 2005 har jeg arbejdet med kommunikation, selvværd og selvtillid.

Jeg har hjulpet over tusind mennesker med at sige til og fra – på den gode måde. Jeg er tidligere sygeplejerske og sygeplejelærer, og nu coach og mentor.

Her er den forskel, som jeg vil gøre gennem min virksomhed, som fortæller, at jeg er mere end bare varm luft:

Jeg arbejder for at påvirke relationer og kommunikation, sådan så flere opnår en bedre hverdag. Det gør jeg, fordi jeg tror på, at hvis flere kunne kommunikere hensynsfuldt og autentisk, så ville flere opnå bedre samarbejde og et bedre parforhold og familieliv.

Dette siger tidligere kursister

Tine Jønsson Rosengren-Delbekk

Læs mere om hvad Tine fik ud af kurset

Ring til os Varebestilling og rådgivning
Skriv til os Altid hurtigt svar
Åbningstider 51 håndværkerbutikker

Få hjælp

Om AO

Brødrene AO Johansen A/SRørvang 3 - 2620 AlbertslundCVR: 58210617

Telefon:

(+45) 70 28 00 00

Alt materiale på AO.dk er omfattet af copyright