Peter Kaiser 84871414 Bonnieh Metal 7vpmNS5

B073M4VQFK
Peter Kaiser 84871-414 Bonnieh Metal 7vpmNS5
  • øverste: læder
  • indre materiale: lambskin
  • sål: gummi
  • lukning: lynlås
  • Hæl højde: 4 cm
  • hæl form: block salg
  • materialesammensætning: ægte læder
  • Fællesskabsdimension: normal
Peter Kaiser 84871-414 Bonnieh Metal 7vpmNS5 Peter Kaiser 84871-414 Bonnieh Metal 7vpmNS5 Peter Kaiser 84871-414 Bonnieh Metal 7vpmNS5 Peter Kaiser 84871-414 Bonnieh Metal 7vpmNS5
Medlems-rådgivning 88 77 17 50
Nike Air Max 93306551107 Hvidsortblå lyQl6xs9
Bob Perle Fra Skechers Køling Luksus Sko Sort VhA20S
Slotsgade 32 Hillerød | Valbygaardsvej 64A Valby | Nygade 12A, 2 Holbæk | tomas@tomasfriis.dk
40 31 40 14
tomas@tomasfriis.dk

Sensualitetsøvelse

Øvelsen har til formål at vænne jer til igen at være tæt sammen uden tøj på – og uden at der er et pres på, for at i skal have sex. Derfor er der samlejeforbud i de første 3 uger. Øvelsen kan både bruges som et selvstændigt punkt og indgå som en del af jeres ”gå i seng”-ritual om aftenen.

Sørg for at arrangere jer, så i er uforstyrrede og har tid nok – altså mindst en time pr. gang. ”Jamen vi HAR ikke tid i hverdagene …” Til det er svaret: Hvis i ikke kan finde to timer på en uge hvor i kan være uforstyrrede, så ER det at få aktiveret jeres sexliv igen bare ikke vigtigt nok. Så hold op med at brokke jer – der er åbenbart noget, der er vigtigere for jer end sex og fysisk nærhed.

Den første uge skal i lave denne øvelse (mindst) to gange. I lægger jer i ske – nøgne. Først 5 minutter med den ene i ske og derefter bytter i og ligger 5 minutter med den anden i ske. Derefter lægger kvinden sig på maven og bliver masseret og nusset i gennem af partneren på hele bagsiden i 10 minutter. Derefter skal forsiden have en tur i 10 minutter, men undgå at nusse kønsdele og bryster – øvelsen handler om kropslig nærhed, ikke sex.

Afslut første halvdel af øvelsen ved at ligge eller sidde front mod front og se hinanden i øjnene i fem minutter – helt den ord. (se evt. beskrivelse af denne Nærhedsøvelse )

Så er det mandens tur – 10 minutters nusning og berøring på ryg og bagside og derefter 10 minutter på hele forsiden – igen: undgå at nusse kønsdelene.

Afslut med at ligge om kramme et par minutter – nu har i givet hinanden en times kropslig nærhed. Brug noget tid på at tale om hvordan i følte det, hvordan det var at tage imod og hvordan det var at være den givende part.

Anden uge laver i øvelsen mindst to gange igen i præcist samme format – men med den forskel, at i nu også berører og nusser kønsdele og bryster – mens fokus stadig er på resten af kroppen. Øvelsen skal heller ikke lede til samleje eller udløsning denne gang.

Tredje uge laver i øvelsen mindst to gange – igen i samme format, men i modsætning til sidste uge er det nu bryster, kønsdele der er i fokus og får det meste af opmærksomheden i de 2 x 2 x 10 minutter. Hvis den modtagende part har lyst er det OK at øvelsen ender med orgasme eller udløsning. Det er ikke noget krav eller forventning – men det er OK hvis det sker.

Fjerde uge laver i øvelsen igen, men sætter noget mere tid af. Byt om, så i starter med at det er manden der bliver masseret først. Denne gang er der forbud mod at få orgasme eller udløsning under massagen i de 2 x 2 x 10 minutter. Til gengæld skal i tænke og fokusere på, at den gensidige nusning og massage er forspil til samleje, så i slutter af med at have sex ”for alvor”.

Eller – det må også meget gerne være for sjov :-) Sex og sensualitet passer godt sammenmed at grine – dels fordi latter åbner kroppen, dels fordi det hele ikke skal blive seriøst

God fornøjelse.

Seneste indlæg

Hvis du bruger din smartphone eller iPad mange timer om dagen, eller hvis du allerede oplever smerter i nakke og skuldre, kan du med fordel anvende støtteredskaber i din hverdag. Støtteredskaberne kan eksempelvis være puder, støtteseler eller bogstøtter. Enkle redskaber, som gør en stor forskel for din kropsholdning. Støtteredskaberne har også en forebyggende effekt på nakke- og skulderskader.

Støttepuderne fra Bara er specielt designet til at mindske spændinger i nakke, skuldre, arme og lænd. Puderne er lavet til at have liggende på lårene, så du kan hvile underarmene herpå i en naturlig højde. Herved støttes du til en neutral siddestilling, som er ergonomisk korrekt for kroppen. Puderne fås i forskellige størrelser og modeller alt efter dit behov. Nike Mænd Flex 2016 Rn Løbesko Sort mZskhU
er især gode til brug af iPads, til gaming (se foto) eller til at strikke.

Den rigtige hovedpude er alfa omega, hvis du oplever problemer med nakken, skuldre eller hovedpine. Med den rigtige støtte, når du sover, får kroppen den ro, som den har brug for om natten. De ergonomiske hovedpuder fra Andersen er lavet med Memory-skum, som tilpasser sig dig og din sovestilling hele natten.

Har du svært ved at holde ryggen rank i løbet af dagen? Holdningsvesten Posture Position eller Mizuno Dame Bølge Lyn Z3 W VolleyballSko Noir / Blanc / Rose 99LPPqH
er udviklet netop til at forbedre kropsholdningen. Vesten og undertrøjerne/toppene sørger for, at din ryg holdes rank hele dagen og dermed reducerer du risikoen for belastningsskader ved eksempelvis brug af smartphones og tablets. Samme effekt har selen Posture Flexi , som sørger for, at din skuldre trækkes bagud og dermed holder din ryg rank.

De fleste sidder med en forkert kropsholdning, når de bruger deres tablet eller iPad i sofaen, sengen eller ved køkkenbordet for den sags skyld. Med en bogstøtte holdes tabletten eller din iPad i den rette vinkel, så du kan holde hovedet mere oprejst og dermed mindske belastningen af nakken. Bogstøtten Book Seat kan sammenlignes med en mini-sækkestol. Dens bløde bund tilpasser sig ethvert underlag og er derfor yderst praktisk til en tablet, som også ofte bruges i sengen eller sofaen.

Easy-read er en anden type bogstøtte, som også er yderst velegnet til tablets. Fordelen ved denne bogstøtte er, at den er nem at folde sammen og have med i tasken sammen med din tablet. Så undgår du også en dårlig kropsholdning, når du er på farten.

Taos Kvinders Nirvana Læder Sandal Vintage Blå F2L7ImqH
Sign in Get started
Louise Overgaard Akselsen

Som studerende bliver man ofte målt og vejet. Ikke bare af undervisere, vejledere og censorer, men også af andre studerende. Det kan være hårdt. Men lige så hårdt kan det være at skulle fortælle andre studerende, om de udfører et godt stykke arbejde. Det kan man bare ikke komme udenom under sin studietid. Her er vores råd til en god feedback-oplevelse.

1. Hvilke grunde har du til din kritik? Noget af det vigtigste, når du giver feedback, er at have gode grunde til at gøre det. Det dur ikke at sige ”det er en dårlig tekst”, ”det er en god tekst” eller ”det giver ingen mening at have den del med i teksten”. Hvorfor er det en dårlig eller god tekst? Hvorfor giver det ingen mening at have en del af teksten med? Hvad er det helt konkret, der skal ændres? Hav argumenterne i orden, og giv ikke kritik, hvis du ikke kan uddybe det. Ellers lærer vedkommende intet af din feedback.

2. Vær professionel Der kan være en hel masse forsvarsmekanismer i gang, når du skal give feedback. Måske er du vred på den person, du skal give feedback til. Måske er du typen, der griner over dårlige nyheder. Eller måske bliver du meget nervøs? Nogle ting kan selvfølgelig være svære at arbejde med. Men det er en god idé at gøre for at fremstå så professionel som mulig. Og hvis det handler om vrede, så tæl lige til ti, inden du giver din feedback. Så vil den være mere troværdig, og den vil virke allerbedst på din studiekammerat.

3. Vær specifik Tag udgangspunkt i noget konkret, når du giver feedback, i stedet for at sige noget generelt. Fremfor at sige ”du laver aldrig dine ting”, bør du støtte din feedback op med reelle eksempler. Det gør det meget lettere for modtageren at forholde sig til din feedback.

4. Handl hurtigt Det kan være svært at få fortalt en studiekammerat, at det arbejde, vedkommende udfører, ikke er godt nok. ”Det er nok bare denne gang”, tænker du måske. Men det er altså vigtigt at handle hurtigt, så kritikpunkterne ikke hober sig op, og du hælder alt over vedkommende på én gang. Det er bedre at tage tingene i opløbet, og en tidlig kritik kan være forebyggende for vedkommendes adfærd, da han/hun kan nå at rette op på noget eller forklare sig.

5. Men! Find den rigtige timing Overvej, hvornår du skal give din feedback. Hvis flere gruppemedlemmer er enige om at give negativ feedback til et gruppemedlem, så er det ikke sikkert, at I alle skal være med til at levere den. Det kan føles som et angreb. Måske er det bedre at give den under fire øjne.

6. Start med det positive Sørg for altid at starte med den positive feedback. Det vil gøre modtageren mere modtagelig over for din negative feedback. ”Hvad så hvis jeg kun har negative kritikpunkter?” tænker du måske. Men mon ikke du også kan grave noget positivt frem? Det er altid en fordel og vil gøre situationen langt nemmere.

7. Gå efter bolden — ikke manden Når du giver feedback, er det vigtigt, at du fokuserer på modtagernes adfærd og ikke på vedkommendes personlighed. Undgå derfor sætninger, der indledes med ”du er…”, og fokuser i stedet på, hvad modtageren gør, siger, skriver og lignende — altså på selve handlingerne.

8. Tal ud fra dit eget synspunkt Det er altid et godt udgangspunkt at tale fra sit eget synspunkt. Er du i gruppe med en person, der ikke laver de opgaver, I har aftalt, er det en fordel at sige: ”det virker på mig som om, at du…” eller ”jeg oplever, at du…”. På den måde fremstår du mere åben for at forstå, hvorfor gruppemedlemmet handler på den måde, og du undgår at være anklagende. Det vil have en bedre effekt på modtageren.

9. Overvej, om din vej er den rigtige vej Nogle gange kan man være meget fast besluttet på, at det man gør, er det rigtige. Hvis der er en bestemt måde at skrive på, der har fungeret for dig, kan du have svært ved at se, at det kan gøres på andre måder. Før du giver kritik, bør du være åben overfor, at der også kan være andre måder at gøre tingene på. Måder, der måske kan være med til at udvikle dig selv.

1. Vær åben og anerkend dine fejl Det kan være svært at modtage feedback. Første indskydelse kan være at ville forklare sig eller kommentere feedbacken — at gå i forsvarsposition. Men forsøg at være åben overfor den feedback, du får. Den kan helt sikkert hjælpe dig til at blive endnu bedre til det, du gør.

2. Forstå feedbacken Vær helt sikker på, at du forstår den feedback, du får. Det kan være en hjælp at opsummere det, der er blevet sagt, og det, du skal arbejde med fremover. Hvis der ikke nævnes konkrete eksempler på, hvad du kan ændre på, så bed om at få det. Hvis du har brug for at tænke over feedbacken og vende tilbage, så skal du gøre det.

3. Få feedback løbende Spørg eventuelt dem, der giver dig feedback, om I kan tale om feedbacken igen. På den måde ved du, om du har forbedret dig, eller om du stadig bør gøre tingene anderledes.

4. Hvad vil du gøre med din feedback? Beslut med dig selv, hvad du vil stille op med den feedback, du har fået. Vil du ændre på kritikpunkterne? Som beskrevet tidligere er det vigtigt at være åben og ikke gå i forsvarsposition med det samme. Men du kan selvfølgelig også være uenig med vedkommende. Check eventuelt hos en anden person — føler han/hun på samme måde som vedkommende, der har givet dig feedback? I sidste ende er det op til dig selv, om du vil tage feedbacken til dig eller ej.

Sådan giver og modtager du konstruktiv feedback

Svigt og forræderi nævnes ofte i forbindelse med utroskab, men der er andre måder hvorpå tilliden i et parforhold kan brydes. Andre former for tillidsbrud kan være ligeså ødelæggende for et forhold, hvis ikke problemerne tages seriøst. Her hos GoMentor.dk har vi tilknyttet en række terapeuter der kan hjælpe par – eller enkeltpersoner – med at håndtere de følelsesmæssige traumer der følger i kølvandet på et svigt. Det kan være meget svært at lære at stole på en partner igen efter man har oplevet et svigt. Det er ikke alle der har held til at redde deres parforhold, men parterapi kan hjælpe til at forbedre chancerne for, at et svigt ikke ødelægger et ellers sundt parforhold.

Årsager til svigt og forræderi

Hvorfor vi mennesker reagerer som vi gør i visse situationer er svært at svare på, men man lærer hele tiden mere og mere om svigt og hvordan det påvirker ens parforhold. I dag behøver et svigt eller tillidsbrud ikke at betyde enden på et ellers godt parforhold, hvis man får ordentlig rådgivning. Selvom forholdet måske ændrer sig i nogle henseender, vil det måske kunne være med til at hele de sår svigtet har forårsaget, hvis man håndterer situationen ordentligt. Selvom man måske ikke kender den konkrete årsag til, hvorfor man svigter hinanden, er der alligevel nogle ting man kan gøre for at redde et forhold der lider under et tillidsbrud.

Typiske tegn på svigt og forræderi:

Få hjælp til svigt og forræderi

Svigt og forræderi handler om, at man misbruger den indbyrdes tillid i et parforhold. Det specifikke svigt varierer fra gang til gang, men den medfølgende svækkelse af tillidsbåndet, er en udfordring som alle par, der har oplevet svigt, må forholde sig til. Hos GoMentor her vi tilknyttet en række terapeuter der kan hjælpe både den svigtede og den der har svigtet. Selv hvis der ikke er en chance for at redde forholdet efter tillidsbruddet, kan parterapi hjælpe den enkelte med at håndtere de udfordringer der følger med et svigt. Både den der har svigtet og som konsekvens heraf mistet sit livs kærlighed, og den der har oplevet svigtet og er blevet tvunget til at komme videre kan få hjælp. Nogle par kan måske aldrig få helet sårene efter et svigt igen, mens der er andre der lærer at arbejde videre og lægge det bag sig, så de langsomt kan genopbygge tilliden over tid. Vores tilknyttede terapeuter kan give vejledning hvad enten man ønsker at komme videre, eller man ønsker at forsøge og redde forholdet.

Svigt i parforholdet?Vi kan hjælpe dig. Du får 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Prøv GoMentor 24/7 til halv pris
km fra

Hjælp til svigt og forræderi

Prøv online terapi til halv pris

Svigt og forræderi

prev
next

Om GoMentor

Tilmeld nyhedsbrev

Find behandler

For virksomheder

Artikler og Blogs

Kundeservice

GoMentor Danmark ApS

Kontakt

Kommune Kujalleq Postboks 514 3920 Qaqortoq E-mail: Pura Lopez Kvinder Aj394 Støvler amp; Støvletter Sort Sort kalv Sport Sort KYYWPQQ0QO
Telefon: (+299) 70 41 00 Fax: (+299) 70 41 77
Nike Mænds Gratis 40 Løbesko Antracit Hvid Sort Elektrisk Grøn 642197013 Størrelse 75 d2IuxI0S

Åbningstider

Åbningstiderne gælder for fysiske og telefoniske henvendelser. Mandag: 10.00 - 14:00 Tirsdag: 10:00 - 14:00 Onsdag: Lukket Torsdag:10:00 - 14:00 Fredag: 10:00 - 14:00

Socialkontoret erlukket om fredagen Weekend: Lukket Benyt kommunens hjemmeside og spring køen over.

Interne links

Eksterne links